Jun 15, 2009

si bulat2 diri aku

hujan di atas moto di atas jalan..


nama dia Zalikha bt rahmat.Die adik angkat aku yang pertama.sBB aku x minat pon adik beradik angkat nie.tp kemana aja pergi mmg org kata adik beradik btl..gambar nie waktu ats moto balik dari mamak.HUJAN time nie,tp redah jer.aku masih igt mlm nie lah..yg aku btl2 tension dan menjerit ats moto,smpai kan nk tercabut anak tekak,sbb mengenangkan sesuatu,begitu jugak dgn budak nie.die menjerit sampai nk terkeluar jantung.lagi dahsyat..byk buat kerja2 bodo dgn die..aku xley lupe ko dik.ko mmg best..tp org selalo igt ko kakak aku..hak3
muke kite org pon ade nampak titisan hujan2 dari kerahmatan itu..huhuhu
inilah chenta aku..utk selamanya
biar aku perkenalkan wanita ini.Namanya Hajah Rubiah.berasal dari kpg melayu subang..org jawa beb.jgn men2..beliau amat memahami aku dan selalo mndgr keluh kesah aku.tp selalo byk yg aku ngusik die..paling die bengang dgn aku bila aku bangon tido muke fresh2 tu terus cium die..hehehe,mak aku nie pon best gila..ley jadi kwn2 utk memahami diri aku..aku bangga dpt mak mcm nie..anda?

si gadis ini?


ini lah bakal isteri abg aku?nama beliau halizanulhuda,
the best sis in law nie..selaloo cover aku n mnjd back up aku bila aku memulakan kerja2 nakal aku tnpa pengetahuan abang kesygan aku tu..

agak masuk air dan B.I.O.L mcm aku..baik hati ni. gambar nie waktu aku berdating dgn die ar nie..best gile time nie..dr pagi kua rumah mlm dkt pkol 10 baru jumpa jalan balik rumah..buat2 sesat..huhuhu