Dec 28, 2010

Dari sem 1(2009) ke hujung 2010..


X Sangka tinggal lagi 1 tahun lebih lagi utk abes kan stdy di uitm jengka..alhamdulilah aku dpt ape yg aku nk capai,lepas tu further lagi..=)
kat sana aku kena erti kawan yang hati((menjaga hati,baik hati,terasa hati dan hitam hati))


SEMESTER 1: Perkenalan sewaktu awal semesTER di hari orentasi pada 2009 cukup bermakna.siapa sangka,rupe2 nya ada jugak ka
wan yang berubah sifat di depan aku tp di belakang aku mnhangcur dan membunuh aku dlm diam..aku amat gembira kerana di pertemukan sahabat seperti ini..I LOVE U BABE.
dalam masa yang sama aku terlanjur mencintai seseorang..macam2 org yg aku kenal,.ade jugak yg baik.ade jugak yang berkira hanya kerana ROTI CANAI..
Tapi dia yang aku kenal walaupun baru..x lokek menjaga aku dan membeli aku ubat sewaktu di awal perkenalan.bila org x berkira.aku pun xkan kedekut..dan akhir nya dah na
k masuk 2 tahun aku mengenali die..alhamdulilah..aku syg die..ya allah
dekat kan jodoh kami supaya ia menjadi..mcm2 yang aku tempuh waktu sem 2 dulu.

SEMESTER 2 : accident yang teruk bersama nya dan seorg kwn aku lala,betul2 menduga kite org..waktu kereta nak terbabas,die lah yg menarik muke aku dan badan aku lalu melindungi aku..tiba2 dah terbabas,aku tgok die lemah,gila..dada die terhentak stereng,..ape2 pun alhamdulilah..syukur ke ats allah..dan seorg hamba allah dtg bawak kami ke hospital..
kenangan aku dia dan lala waktu xcident tu mmg org kata mcm dh nak mati..trelar babe tibe2 masuk lane kiteorg..x bg signal..then kereta kite org berpusing2 mcm gasing dah..=)
walaupun bukan salah kiteorg..settle wat
report polis..kdg2 kite xtau,sikap org lain jugak gak membahayakan kite..

SEMESTER 3 :wow..best dan result pun bagus..x sabar2 nk g "dean nite"..huhuhu
thanx kwn2 coz buat aku happy..thanx mom coz bought me new esprit watch n vaio laptop..i love u so much...
ape2 pun sem baru akan mnjelma..dan aku harap sem ke 4 nie semakin senang utk di redah kasi pecah..hak3

No comments:

Post a Comment