Jul 15, 2011

The Bad Day..




It was a sad day on 12 July 2011 for me and both of my friend.It’s really painful to let your friend go,if u used been together. Memories be a memories. Kawan aku Farah wahidah bt abd rani akhir nya membuat keputusan untuk pergi kat Maktab Perguruan,Bangi.Banyak benda yang kite org lalui kat Uitm Jengka,Pahang akhir nya she decided to leave.SAYANG SGT2..sebab kite org tinggal lagi 1 semester untuk graduate..tapi die tetap nak pergi maktab kerana hanya tu je peluang yg die ade..belajar untuk 5 tahun untk menjadi cikgu bahasa arab..yes,I know you can..wish u good luck..lepas nie dah xde sape yang aku nak kacau2..tarik rambut kalau bukan ko..terima kasih..

Nota tanpa Kaki : “aku kecewa dengan keputusan ko,tapi aku tahu ko mahu yang terbaik untuk diri ko,ko lebih tahu..Cuma terkilan sebab kite tinggal lagi 1 semester untuk grad.”

No comments:

Post a Comment