Jul 20, 2011

NO PAIN NO BEAUTY (PLASTIC SURGERY)


WANT to look beauty.." NO PAIN NO BEAUTY DEAR.." =)


I Get this sources from : http://blog.asiantown.net , i just copy and paste this picture bcz it quite interesting to read..ARE YOU READY FOR SURGERY ???



bersyukur dengan apa yang ade..tapi kalau tanya i,setakat nak cucuk vitamin C or E dekat muke tu kire ok..BUT DON'T OVERBOARD..AS muslim,we should always berdoa mengharapkan yg terbaik..jgn lah sampai mengubah..tapi mengubah untuk menutup keaiban diri akibat rasa rendah diri atau uncomfortable ..i think it can be consider..kalau setakat nk makin cantik..hurmm entah lah..Tu kena tanya Pakar.. ;)

Bagi sesiapa yang berminat nk buat tu,i penah tengok Wanita Hari Ini..
review about LIPOSUCTION and more..doktor yang datang waktu temu bual tu from koskinlaser..

"www.koskinlaser.com"
(We are a full-service medical, aesthetic,laser treatment and light theraphy skin specialist centre, headed by one of Malaysia's leading dermatologists)

HEY : Rasa nya kalau sesiapa yang nak buat tu..survey betul2..cari doktor yang ade qualification.










seram ke plastic surgery??






this information i get from the http://blog.asiantown.net,i just copy and paste this picture bcz it quick interesting to read..ARE YOU READY FOR SURGERY >> ???


Jul 15, 2011

The Bad Day..




It was a sad day on 12 July 2011 for me and both of my friend.It’s really painful to let your friend go,if u used been together. Memories be a memories. Kawan aku Farah wahidah bt abd rani akhir nya membuat keputusan untuk pergi kat Maktab Perguruan,Bangi.Banyak benda yang kite org lalui kat Uitm Jengka,Pahang akhir nya she decided to leave.SAYANG SGT2..sebab kite org tinggal lagi 1 semester untuk graduate..tapi die tetap nak pergi maktab kerana hanya tu je peluang yg die ade..belajar untuk 5 tahun untk menjadi cikgu bahasa arab..yes,I know you can..wish u good luck..lepas nie dah xde sape yang aku nak kacau2..tarik rambut kalau bukan ko..terima kasih..

Nota tanpa Kaki : “aku kecewa dengan keputusan ko,tapi aku tahu ko mahu yang terbaik untuk diri ko,ko lebih tahu..Cuma terkilan sebab kite tinggal lagi 1 semester untuk grad.”