Jan 1, 2012

BLOGGER INDONESIA KUTUK MALAYSIA..READ N SHARE .!!

sepatut nye kite kena bersyukur..dan fikiran tak secetek dan serendah ini
di harapkan semua dapat menilai dengan membaca blog ini.
kita rakyat Malaysia telah di ajar bagaimana hendak menghormati,berbudi bahasa..dan pelbagai lagi nilai murni.
sebab tu MALAYSIA STABLE .. dr segi apa sahaja..






nota berbau kaki : berjalan guna otak agar negara menjadi maju jaya..bukan berjalan tanpa otak dengan merendah kan martabat negara lain..

5 comments:

  1. ada saja yang mreka x puas hati.. x apa la.. biarkan dia melalak .. yang penting x ada Malaysian blogger kutuk negara orang lain..

    ReplyDelete
  2. yes itu yg betul.,.jgn jadi mcm tu.

    ReplyDelete
  3. ha ah..walhal org dorg dtg carik makan d mana jugak kalau bukan d Malaysia

    ReplyDelete
  4. hrp blogger msia x srendah martabat seperti ini. =D

    ReplyDelete
  5. dari dulu sampai sekarang tak habis2 malingsia
    tak affect Malaysia pun sebenarnya.mereka mmg camtu :/

    ReplyDelete