Apr 17, 2013

TIPS SCORE TEST AND SCORE FINAL ..

Assalamualaikum..

OK.. ITU NORMAL bila student dia mesti study last minit..? KAN3
memandangkan dah lama jugak aku jadi student.. dari diploma dh 3 tahun and skrg buat degree dah nak dekat setahun nie.. aku dapat rasa dan amat betul SCORE TEST ,FINAL RESULT BOMBASTIC..!

BETUL tak tipu....Kalau time diploma dulu kan kite sibuk score 40% test include assignment and 60% final examination.. sekarang nie degree 50% final 50% test and assignment..

1) SCORE TEST
2) ASSIGNMENT BUAT ON TIME
3)PRESENTATION BOMBASTIC (Kalau boleh fluently speaking)
4) KELAS JANGAN DATANG LAMBAT (SUSAH DPT EXTRA MARKS NANTI)
5) FINAL EXAM STUDY (BUKAK PAST YEARS )


Tak susah jadi student,aku pun sibuk buat kerja..tapi aku sentiasa ada social life aku sendiri.. tak salah klu nak (HUHAHUHA) Sana dan sini.. asalkan masih jaga adab pergaulan dan paling penting ingat awak tu student dan masih di bawah tanggungan ibu dan ayah yer..

jadi makanya di sini.. jadi lah student yang berwibawa ...acecehhhhhhh
always get ur life and have ur social life... tak payah lah 24 hours ngadap buku... meninggal lah cite die kan

Alhamdulillah.. aku bersyukur dengan result aku sepanjang aku buat diploma dan degree nie..
dan skrg nie aku pun dah semester 4 in degree.. tinggal lagi dua semester.. Insyaallah tangga kejayaan itu akan ada bila ada nya usaha.. SO CARI TANGGA TU BIAR JUMPA OK... !




#BIAR ORANG NAMPAK KITA BODOH,TAPI KITE TAHU CGPA KITE BERAPA.. ;)





THIS IS SUNNY..I LOVE SUNNY..HE'S UNABLE TO SPEAK SEBAB DIE TAK BERNYAWA..HUA3X

2 comments:

  1. takde cara lain., kalo nak result meletop kena rajin study., kalau dah terbukti bijak macam hang nadim., tak payah belajar pon takpe., hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hang nadim tu lah begitu cerdik.. apa yg hang dpt Nikmat pinjaman dr ALLAH SWT..
    Jom lah study bersama2.. hahaha

    ReplyDelete