Sep 9, 2013

Bersyukur dengan apa yang ada,TAPI usaha mengubah NASIB !!

Dear my Heart

9 September 2013,

Dalam hidup ni,. Semakin aku sedar yang aku masih tak ada apa - apa.
Semester 5 akan bermula dan aku hanya perlu focus.. study hard and smart.. lepas tu practical.
dan kalau ada rezeki,.. Master akan menjadi reward diri selepas tamat Degree nie..
selagi mana aku boleh bljr aku juangkan.. 


Alhamdulillah, mak ayah yg tanggung utk sekolah kan aku dr kecik..
apa yg aku ada,hanya result exam sebagai bukti.


x mudah untuk menjadi ibu dan bapa..
bukan senang nak senang..

bersyukur dengan apa yang ada.. TAPI USAHA UTK UBAH NASIB DIRI..
aku berSyukur dengan keluarga yang aku ada..
Tak pernah kurang beras dan lauk kt rumah..

Ya' Allah .. BESAR NIKMAT MU


aku bahagia aku ada Mak Abah dan Family yg memahami..




"Bersyukur dengan apa yang ada,TAPI usaha mengubah NASIB..!! "



No comments:

Post a Comment