Feb 2, 2014

Snorkeling in Pulau Payar




PAKEJ SNORKELING IN PULAU PAYAR.. opssss.. boleh amek no yg ada ni.. RM80 TO RM 90 je kot

ok puas hati.. dah lah murah RM90.00 , pakej ni termasuk makan tengahri dekat pulau ni,, pulau ni xde tempat shopping okay.. just utk snorkeling.. suitable for those yg suke sceneries

survey punya survey, dpt RM90.00  ( 012-4620663 ABG LAN ) ni paling murah aku jumpa,, 

ada yg charge around RM120... so pandai2 lah cari.. tp better korang walk in je lagi murah


perjalanan memang jauh.. aku naik feri Coral Island, ..mmg best sebab org2 feri tu pun baik2.. ada abg tu siap nk ajar kan aku n kwn2 snorkeling.. ajak tengok ikan nemo,, ye lah tempat dia kan.. mesti dia dh terror habis.. 







konon asal nya.. balik nak naik atas feri nk tgok view laut dr atas .. tp dh penat tertido aku dlm feri tu.. haha
so abg2 tu pun.. x jadi kejut aku n the geng.. bukan senang nk dpt peluang cm tu. tp dh tertido.. rugi betul lah

boleh amek pakej ni dgn ferri "coral island , RM90.00 .. bole call no abg lan tu.. mintak harga RM90.00
akan naik feri dr jeti kat pulau langkawi tu, jgn risau dorang akan jemput depan hotel.. tp aku gerak terus ke jeti sbb dah ada kereta.. boleh gerak lewat.. klu nk suruh dorang jemput kena bangun awal.. pukul 7am dh kena terpacak dpn hotel.. :)



No comments:

Post a Comment