Dec 12, 2014

Berita Harian 9 DECEMBER 2014 . Vice Chancellor Achievement Award




Terkejut dapat gambar ni through whatapps !
dah lah hantar gambar ni then kawan aku tulis " ohhhh anak hassan ali"
aku punya tergelak lah. Ye lah , Prof. Dr Sahol Hamid share gambar ni dekat FACEBOOK. Aku pulak dah lama xde FB, tak tahu lah cerita. Nasib baik lah kawan aku hantar.

Balik Dari kelas, aku terus beli Berita Harian . nak tengok gambar aku dalam paper. Walaupun muka excited and senyum lebar. tak kisah lah. 



Terima Kasih Berita Harian untuk post ni :)

Alhamdulillah . SYUKUR ! Merasa untuk mendapat "Vice Chancellor Achievement Award"




No comments:

Post a Comment