Dec 12, 2014

Konvokesyen Uitm yang ke 81 . Flying colours !

Assalamualaikum/ Salam Sejahtera ( aceceh. ingat pembaca berita)


Sebenarnya nak share my precious my moment since 2104 is going to end less than 30days !
Recently, im just graduated in Bachelor Business Administration ( Finance) (BM222).
Alhamudulillah segalanya di permudahkan, and aku beryukur sangat result pun cemerlang walapun CGPA bukan 4.00 tapi aku dapat merasa anugerah naib canselor .

Uitm Bandaraya Melaka, banyak memberikan kekuatan dari segi fizikan dan mental. Kalau tak, mesti susah untuk aku survive master in finance dekat UPM skrg ni.. hehe

Thanks Uitm diHatiku, Forever Uitm walapun Master aku buat di Universiti Putra Malaysia. Tapi, x bermaksud aku tak sayang Uitm okay :)


Merasa jugak pakai selimpang pink ni. Impian aku dari dulu. Alhamdulillah for the Anugerah Naib Canselor.



Kelas ramai sangat perempuan, so seketul lelaki pun tak de .. hahaha



My nyawa  ! sayang sangat dekat korang. RINDU Nak buat projek makan. Tapi nasib baik korang selalu datang KL and aku selalu g Melaka. So, projek makan tetap dapat di makbul kan walaupun bukan selalu.. ( Wishlist nak makan: bubur london, yong tau foo batu berendam, coconut shake, jonker 88 and banyak lagi )


#konvokesyenuitm81 
#UITMDIHATIKU

No comments:

Post a Comment