Jul 26, 2012

MANCHESTER CITY VS MALAYSIA ( TIKET RM10.00)

Baru lepas dengan perlawanan ARSENAL VS MALAYSIA .. 2-1
lepas nie, 30 JULY boleh lah kita semua tonton MANCHESTER CITY vs MALAYSIA
Sape yang nak tengok kat stadium ANGKAT JARI kaki..ERRR???? JOM ramai-ramai kita pi sana mehh..




JOM BELI TIKET MANCHESTER CITY VS MALAYSIA 



HARGA TIKET : RM10 (SEMPENA SATU MALAYSIA)




Dari harga :

RM 108 = RM10 
RM 68   = RM10 
RM58    = RM10 





 Ini lah tiket yang aku sempat rembat tadi..Setelah kawan aku memberitahu lokasi penjualan tiket ini. nasib baik lah banyak lagi..tak percaya.. nampak tak di situ tertera harga RM10.00 =)






Siapa cepat dia dapat lah ye seat yang best2.. Tapi oleh kerana aku dah lambat.. aku dpt tiket yg harga nye RM 68 = RM10 (Gelak sikit..hahahaha)

JADI LAH DARI "MELEPASSSSSS"

23 comments:

  1. Adoi ruginye murah2 tp xdpt nk g sbb skrng d luar semenanjung:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan.. conform penuh dengan org area selangor je nie

      Delete
  2. x dapat g.. napela mesti ari isnin :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan malam game die.. alolowh cian die ek.. xpe kite tgok tv jer.. hehe

      Delete
  3. tiket mane beli ye? nak jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat boulevard area ioi mall.. guitat shop floor 2..
      hehehe
      nak jugak.. cepat2 g beli

      Delete
  4. send my regards to sergio aguero :-)

    ReplyDelete
  5. ni minat mancester ke malaysia ni...hehehe tak minat bola sgt..

    ReplyDelete
  6. wah bestnye!!
    dik boulevard area ioi mall ktne?
    pj ke kl ke shh alam ke or..?

    http://merpatisejoli45.blogspot.com/
    http://lalamerpatis.blogspot.com/

    jmput dtg due2 blog taw,
    btw done folow u, folow back ya. :)

    ReplyDelete
  7. kat area puchong... die berdepan dgn ioi mall..
    kt guitar shop jual tiket tu..
    ok nti sy dtg blog akak.. =p otw

    ReplyDelete
  8. serius ke ada jual kat sane??????????

    ReplyDelete
  9. kedai mana satu erk?seberang jalan IOI tu ke?
    atau kat mana?nama guitar shop tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh pm link kt fb .. selamat mncuba..=)
      the guitar shop nama kedai tu

      Delete
  10. murah rm10 hengget.sama harga ngan duyan selonggok.tapi saya tak minat bola, saya lebih minat gymrama aww kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon x minat bola.lebih minat xtvt seni mempertahan kan diri.. wu shu

      Delete
  11. RM10???? murahh gileee kottt

    ReplyDelete
  12. tolong beli boleh x?? jauhlh nk pergi ioi mall..kekurangan 2 keping tikiet skrang ni..kalo boleh..roger sy 0142327379.urgent..yq

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite xde tiket lebih.. plus.. tiket kt mana2 pon sama je.. die online buying from system..
      klu kt tempat lain xde.. maybe kt tpt saya pon xde dear
      so sorry cant make it..

      Delete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete