Mar 10, 2018

Your time is limited, go get a life ..




Life is too short to wake up in the morning with regrets.
Don't spend all of your time to find another person mistake..
look at the mirror, spend your time to creating yourself .. 
Drama doesn't just walk into your life . 
seek respect not attention. be grateful love 


Feb 24, 2018

When you become angry, remain silent..


Words will stab and stay but life gets so much better when you know how to cut the negatives bullshit ..

Have you ever wondered which hurts the most : 

1) Saying something and wishing you had not !
2) Saying nothing and which you could ..?

I found a good quote to be share here, it helps me a lot.. 


Ibn Abbas reports that prophet said :

"educate people and use words that will motivate them to do good. Do not say things that will break their courage. And when you  become angry, remain silent.

May 11, 2016

PAKEJ PERCUTIAN MURAH PULAU BESAR JOHOR , PULAU TENGAH DAN PULAU UJUNG

Hai there ?please ,  NO CALLS !
 You may whatappS 
 DM MY IG @nurkhadijah19

It's been so long I didn't give any updates of my customers pictures. Alhamdulillah , Terima Kasih to those who willing to shared their pictures with me.


Let's take a journey in Pulau Besar. Pulau besar can be considered as private island where you can find the greatest tranquility and it is also one of the largest island in Johor.

Ohyeahhh, I am talking about the Pulau Besar not pulau rawa or pulau harimau. Please don't ask me about how was the pulau rawa and harimau. I shared it in my previous post. Please do READ it






PROMO PRICE TILL END OF THIS YEAR !

3 PULAU 1 HARGA (3 IN 1 ) / PACKAGE 3 IN 1

- FOOD: ( BREAKFAST/LUNCH/DINNER
- TOURIST GUIDE
-TRANSPORTATION FOR BOAT TRANSFER 
-ACCOMMODATION
RM280/PERHEAD

ONLY WHATAPPS : 013 3485171

CUSTOMER 1

CUSTOMER 2: JAUH DATANG DARI KUANTAN KE JOHOR. Thanks !!!



CUSTOMER 3: STUDENTS SEMUA.. HARGA PAKEJ KAMI MAMPU MILIK TAU 


NAK MERASA MACAM NI?? JOMMMM CPT BOOK  



Tourist guide will be there for you at jetty mersing. Please make sure you're on time as to avoid any delay for the boat transfer. Don't Worry , we use our own private boat and you group will be not mix with another group. We only got limited seats at one time. First come First serve.





CUSTOMER 4: JANGAN RISAU OKAY ! TOURIST GUIDE ALWAYS BE THERE FOR YOU WHILE YOU GO FOR SNORKELING. CUSTOMER SAFETY COMES FIRST.


Please contact me thru my private instagram @nurkhadijah19 or @tree_poppy . or can 

whatapps me 013-3485171 for details. ( do not call ) I dont entertain any incoming calls 

Jan 19, 2016

Dragon Crest Mountain , Krabi Thailand ( Ngorn Nark, Thailand )

Hey there ? Finally i got time to post something here..


I went to Krabi, Thailand and the main reason ..  it was because of Phi Phi Island. let me share the most wonderful place where it was located near to Tup Keak , Thailand.


Dragon Crest Mountain, Thailand also known as Ngorn Nark. Located near to Tup Keak Beach and Klong Muang Beach. So for those who loves to do hiking  you can go to this mountain and put it in your list !
Where is the location of Dragon Crest Mountain? I took my journey from Ao nang Beach and it tooks 45 minutes from Ao nang Beach to this location as I traveled by motorcycle. If u guys are planning to go here from Krabi Town , I can assume the journey will be around 35 minutes. 








The jungle trails total is 3.7 km and the average time to reach at the peak and to going down was around 4 hours. But again, it depends on your fitness level. For those who are not really into hiking , the time taken probably different and sometimes it takes more than 5 hours. My advise is better you start to hike in the morning ( 9am-11am).



Read the notice before you hike. Do's and Don'ts


Read the map carefully and stick with your own group. Don't worry, along the journey there was a sign and follow the sign carefully.




It was easy at the beginning and after 20 minutes you can feel you calf muscles start to burn and it was a good feeling. For hikers and for those who has strong fitness level you can reach at the top within 2 hours without non-stop. There are signs along the way , so follow the signs properly and don’t lose your track



This picture was almost reached at the summit , another few hundred meters  and it was awesome to get an opportunity to be here..





I am dendrophile. a person who loves trees and forests. I love nature so much !



Look deep into nature and you will understand your life better. Study about nature and it will never fail you. 




How to go there? Read Below:



1. The jungle trails total 3.7 KM
2. 1853 feets above sea level
3. Located about 40 minutes if go by motorcycle from Ao Nang Beach
4. You can't find this place through waze neither google maps
5. Use manual map and try to waze klong muang beach/ tup keak beach as your landmark
6. For those who got very strong fitness level can finish it around 2 hours to climb without non stop . It might be around 3 to 4 hours for normal people
7. Overall it takes around 5 to 6 hours to climb and to going down. 
8. Have Fun !



Please take note that you won't find this place through google maps or waze. My advise it better to put Klong Muang Beach or Tup Keak Beach as landmark. I suggest you to ask people around there if you are not sure. I traveled by my own where i rent a motorcycle to go there. The cost to rent a scooter was around ( 200 baht which is equal to MYR20). 


Don't forget to follow my twitter and instagram @nurkhadijah19 . You guys can DM me as well :)



kindly visit this post : http://lolitafinola.blogspot.com/2015/09/pakej-murah-pulau-besar-pulau-hujung.html



Oct 6, 2015

Pemotongan Pembayaran balik Pinjaman Yayasan Selangor

HALOWWWWWWWWW !



Setiap pinjaman atau biasiswa zaman sekarang ni kalau korang tak perform 3.5 memang korang kena bayar balik kan.. so kalau nak hidup tu senang, maintain lah cgpa 3.5 tu jer.. hidup aku , satu jer. aku xnak susah kan diri nak bayar apa apa.. so aku dh set mind nak perform and tak nak bayar balik. huhuhu


Alhamdulillah, by age 23 aku dah buat master dekat Universiti Putra Malaysia. Aku akan habis by end of this year 2015. Now struggling nak siap kan thesis. kalau tak aku tak kan grad and Mara cover aku sampai last sem ni je. Kalau x perform. kau survive lah guna duit sendiri. Tapi Mara, jgn risau.. I will finish on time :) Dont Worry



okay berbalik pada tajuk kt atas tu kan.. Macam ni.. setahu aku kadar yang staff  yayasan selangor tu bagi tahu ..



  • 2.5 >>> akan ada pemotongan sedikit
  • 3.5 - 3. 8 >>> 50% 
  • 3.85 >>> tak payah bayar 
( Pemotongan maksud nya kalau pinjam RM10000, bayar balik RM5000 je. Tapi aku rasa kalau 3.75 tu akan lebih dr 50%.. Sebab aku punya bayaran bayar balik sikit sgt.. aku tak dpt lah 3.85 tu. tp 3.76 rasa nya dah lebih dr 50% pemotongan ) 





dah tu jer... byeeeeeeeeeeeee , boleh click dekat sini untuk tahu details.


Hadiah Anak Selangor

http://lolitafinola.blogspot.my/2013/03/permohonan-hadiah-pengajian-tinggi.html


Cara-Cara Memohon

http://lolitafinola.blogspot.my/2015/10/cara-cara-memohon-pinjaman-yayasan.html





please do dm my IG @LAUREWENG for fast reply. I can guide uollsss , Dont  worry

Cara Cara Memohon Pinjaman Yayasan Selangor / Biasiswa Yayasan Selangor

Hai adik adik !

meh nak cerita pasal Pinjaman Yayasan Selangor? benda ni utk anak selangor yg menetap di selangor tau. setiap negeri ada pinjaman ni okay.. untuk student diploma and degree tau !


Langkah Pertama !






                        cara cara nak apply ?

link ni :       http://tkwbns.selangor.gov.my/





1) Kelayakan?

Apa benda tu? okay jawapan dia senang. kalau awak anak jati selangor, tak kisah antara salah sorang mak ayah anak jati selangor awak boleh apply pinjaman ni.

  • Pemohon lahir di Negeri Selangor; atau
  • Ibu atau bapa lahir di Negeri Selangor; atau
  • Pemohon telah bermastautin lebih dari lima (5) tahun di Negeri Selangor dengan pengesahan daripada ADUN/ Penghulu/ Pengerusi JKKK/ Ketua Kampung.



2) Interview?

Yes , memang ada. ni bukan PTPTN okay. dia akan panggil korang pergi ke bangunan yayasan selangor dekat shah alam . Pasti kan borang lengkap.  



3) Apa Yang penting waktu nak bawak pergi interview?

baca list yg disediakan, mati kan setem !! mati kan setem. 

jangan lupa dapatkan sah dr ketua kampung, penghulu dan pengawai A


4) Apa yang jadi kalau tak bawak semua tu?

kena pergi balik lengkap kan atau boleh di reject permohonan.



5)  Pemohon BUKAN PELAJAR TAHUN AKHIR PENGAJIAN/ diberi tempoh pelanjutan pengajian.


6) make sure result diploma atas 2.5 cgpa kalau  nak apply utk degree !





Aku dh dekat setahun lebih habis degree, alhamdulillah kalau korang perform betul betul korang takyah bayar balik.. hehehe . Macam aku, aku rasa senang.. sekarang sibuk nak habis kan thesis utk master ni.. aku suggest kan korang apply lah.. adik adik kt luar sana tu.. apply je.. then perform. if cgpa 3.8 dah boleh convert biasiswa.. so nk senang belajar lah btl2.. 






Nak apply hadiah sumbangan yayasan anak selangor boleh click sini , free dapat RM1000. So anak selangor? apply lah apa lagi.

http://lolitafinola.blogspot.my/2013/03/permohonan-hadiah-pengajian-tinggi.html







Sep 30, 2015

PADANG PASIR MELAKA , PANTAI KLEBANG . Tips ke padang pasir melaka




HAI THERE !

dah lama dah aku pergi sini, tapi saja nk update lah .. sebab aku pernah belajar dekat Uitm Melaka, 2 tahun habis masa untk degree kt sana.. penat lah berjalan and frankly speaking.. aku suka Melaka.. 



Padang Pasir. Melaka..

okay ni bukan gurun sahara, ni lebihan tanah dari contrrusaction tau..


tips : jangan parking kereta dekat sangat, better jalan jauh sikit. kalau kereta tu bukan 4WD kau jangan angan angan nak parking dekat dgn tempat ni.. kalau tak habis tayar kau terjunam.. melopong lah lepas tu.

location : pantai klebang, dekat dekat dgn kedai makan yang bus lama banyak2 tu..
location : waze ( padang pasir melaka ) confirm jumpa. 

dah xyah pening pening lagi. jom lah gerak g sana.. 







okay byeeeeeeeeeeeeeeeee.. jumpa lagi 

#padangpasirmelaka 

gambar banyak dekat my ig @laureweng..