Sep 30, 2015

PAKEJ MURAH PULAU BESAR , PULAU HUJUNG , PULAU TENGAH , MERSING JOHOR.

Hai there.



READ THIS LINK >> http://lolitafinola.blogspot.com/2016/05/pakej-percutian-murah-pulau-besar-johor.html


just nak update more pictures for those yang keep asking where is the pictures of pulau besar, pulau tengah dan pulau hujung.

okay please baca details and can whtapp me for further details okay ! ehh jap atau boleh follow ig @laureweng or tree poppy shop and boleh cari i dekat twitter @laureweng 



PAKEJ RM 220 2H1M
 PROMO PRICE TILL END OF THIS YEAR !

3 PULAU 1 HARGA (3 IN 1 ) GITUUUUU
- MAKAN
- TOURIST GUIDE
-TRANSPORTATION SEPANJANG DI PULAU 
-ACCOMMODATION
- BANYAK LG INDLUDE BOLEH CONTACT ME DIRECTLY 




 tadaaaaaaaaaaa.... chalet berdepan dengan pantai,, jalan 30 langkah je okay ! air pun jernih, so xyah swim jauh jauh

 kat sini boleh fishing ! kalau nak boleh bawak alatan memancing 


 island couture.. ni tempat peniggalan rancangan survivors kalau korang ingat lah reality show tu.. kami bawak awak ke sini if amek pakej ni.. jgn risau, harga murah dapat pergi banyak tempat.. 






 xyah nak guna gro pro or whatsoever cam. air memang jernih,. snap je dr atas memang nampk lah coral semua.. emmmmmmmmmm cantikkkkkkkkk



 okay ni salah satu port untuk snorkeling tau.. so terjun terus je.. sumpah cantik.. air dia 'ya 'allah xtau nak cakap.. memang terbaikkkk




okay ni customers i yang pernah pergi sini.. saja i update. takut nanti uoolls cakap tak ley percaya pulak. btw boleh follow instagram @laureweng and direct msg i dekat situ .. fast reply dont worry.

opssssssssssss lagi satu.. kalau nak amek pakej tu hati hati ye.. ada yang bagi mcm2, tp end up korang makan lauk entah apa apa dia bagi.. kat sini kami mengutamakan makanan dan tourist guide.. sebab tu sekali trip ada dua orang yang akan jaga korang.. sebab keselamatan anda is our priority .. makan jangan risau.. kau makan lah sampai muntah.. makan kenyang2 , memang xkn lapar.. 

biasa nya makanan tu kami akan sedaya upaya siap kan ada ayam and seafood.. of course lah makan nasi , tapi lauk gempakkk. jgn risau bab makan tau..



READ THIS LINK

http://lolitafinola.blogspot.my/2016/05/pakej-percutian-murah-pulau-besar-johor.html










Salam Sejahtera ! ONLY WHATAPPS ME FOR THIS PAKEJ. ONLY THIS PAKEJ OKAY !


  • Sila whatapps untuk details pulau besar, pulau tengah and pulau hujung.
  • Jangan tanya benda yang dah saya explain kat dalam blog
  • pakej full siap SEMUA
  • INCLUDE: Accommodation , transportation which is speedboat , food , tourist guide , full tour pakej )
  • For full itinerary i can send through what apps.
  • RM220 2 DAYS 1 NIGHT
  • Please jangan whatapps tanya benda yang merepek . 
  • bye bye























p/s boleh click JOM BERCUTI utk tengok post lain..

do contact me ye.. dekat twitter  or IG..



BYEEEEEEEEEEE

PAKEJ MURAH PULAU PULAU.. HARGA KASIH SAYANG UTK TAHUN 2015

sapa sapa yang berminat, Can contact me and whtapp me okay .. Harga 2 Hari 1 Malam RM220 FULL PACKAGE INCLUDE ACCOMMODATION 



1 comment:

  1. untuk package 3h2m tak de ke?? apa yang saya baca cuma untuk 2h1m

    ReplyDelete